Spring naar bijdragen

MusicHunter

Hoofd Admin
 • Aantal bijdragen

  362
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

MusicHunter last won the day on 6 december 2016

MusicHunter had the most liked content!

1 Volger

Previous Fields

 • Kerk
  PKN

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ftd4christ.nl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Christendom, The Believers-Team, muziek en mensen

Recente profielbezoeken

2.754 profielweergaven

MusicHunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

5

Waardering in de gemeenschap

 1. Bedankt nog Jouke, we hebben de URL aangepast voor RO Radio 1 in de gadget!
 2. Dag Jouke, Hij is ondertussen toegevoegd aan de gadget! Nog hartelijk dank voor de tip!
 3. Dag Jouke, Bedankt voor je toevoeging, we gaan ons erin verdiepen!
 4. Onze FTD4Christ sidebar gadget gebruikt deze URL welke overigens ook verwijst naar de door Jouke gevonden URL : https://www.ftd4christ.nl/streams/asx/reformatorischeomroep.asx Mocht je Radio 2 van de Reformatorische Omroep willen beluisteren, gebruik dan deze URL: http://media02.streampartner.nl:8020/live
 5. Mogelijk heb je nog wat cache in de browser zitten want hij is als het goed is toch echt aangepast naar versie 2.0.
 6. Wauw, jammer om te lezen maar eveneens dankbaar voor alles wat je de afgelopen 7 jaar neer mocht zetten! Ik wens je Zijn zegen toe bij alle nieuwe uitdagingen die je nu aan mag gaan, werken voor Hem is het absoluut waard! Bedankt in ieder geval voor het delen zodat we nog na kunnen genieten!
 7. Super dat het werkt, vanzelfsprekend ook de bedoeling! Mocht je bij het aanklikken van de Station Info de informatie maar niet te zien krijgen, download de installer dan even opnieuw en draai hem nog eens, zou daarna wel moeten werken. Gelijk een LEESMIJ toegevoegd voor de installatie informatie, mocht iemand er niet uit komen.
 8. Vandaag hebben we, op de verjaardag van FTD4Christ (10 jaar) versie 2.0 gereleased. In deze versie hebben we de laatste wijzigingen verwerkt waardoor we zonder een nieuwe update zenders aan kunnen passen. Ten opzichte van versie 1.8 dus weinig wijzigingen, wel een werkend installatieprogramma voor Windows 10, download hem hier, deze zal ook direct versie 2.0 van de gadget installeren: https://www.ftd4christ.nl/windowssidebar Mogelijk dus de laatste versie die we uitbrengen van de Sidebar Gadget, bedankt voor jullie tips de afgelopen jaren en hopelijk kunnen jullie nog een tijdje genieten van de beste Nederlandse Christelijke radiostreams vanaf je bureaublad!
 9. We hebben hiervoor in de laatste gadget versie rekening gehouden, helaas ligt op dit moment zowel de website alsook de stream eruit en dit al een tijdje. Om deze reden hebben we Joyfulradio nog niet toegevoegd. Mocht het later beter gaan qua stabiliteit dan kunnen we dat alsnog gemakkelijk doen.
 10. Klinkt allemaal heel lekker, voor een ieder die dit leest, bezoek de Soundcloud, luister en boek hem (mocht je een mooie gelegenheid hebben)! Keep up the good work DJ SYSCheck, ik ben fan !
 11. In Windows 8 en Windows 10 komt de Sidebar niet meer voor. Speciaal hiervoor hebben we een installatie van de Sidebar voor Windows 8/10, download hem hier: https://www.ftd4christ.nl/windowssidebar
 12. Na ruim twee jaar hebben we vandaag versie 1.8 gereleased. De layout van deze versie is ten opzichte van versie 1.7 gelijk gebleven. De grootste veranderingen vinden we onder de motorkap, we kunnen nu alle stationsinfo automatisch toevoegen, zenders veranderen en zenders toevoegen zonder een nieuwe versie uit te geven. We hopen hiermee de gadget klaar te hebben om lange tijd mee te gaan. Mocht je nog bugs vinden meldt deze dan aub zo snel mogelijk hier. Er zal binnenkort ook een Windows 8 versie van de Sidebar beschikbaar komen hier op FTD4Christ, daarmee is de Sidebar weer te installeren op het nieuwe systeem van Microsoft. Stay tuned!
 13. Prachtig lied vindt ik het! Ook de Engelse versie van Chris Tomlin is een heel mooi nummer:
 14. En een interview van eind vorig jaar met Johnny Hammer, de zanger in het filmpje hierboven, op dit moment is hij 14 jaar oud...
 15. Daar sluit ik me bij aan, vindt het daarmee net te hard gaan...en het moet ook niet alleen zijn om te laten zien dat Christenen ook dergelijke muziek kunnen maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.