Spring naar bijdragen

martin

Administrator
 • Aantal bijdragen

  329
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

martin last won the day on 27 januari 2016

martin had the most liked content!

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

2.474 profielweergaven

martin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Waardering in de gemeenschap

 1. Hoi david, Ik wens je een gezegende tijd daar, ga er van genieten. Laat Hem door jou heen zien. Martin
 2. martin

  ajax is in de heer!

  de jongens van studio een hebben zichzelf hier (alweer) overtroffen met dit filmpje!
 3. ik vind het echt prachtig gemaakt, je moet er maar op komen! maar goed, ik kan me voorstellen dat als je fan van frans bent dat je deze wat minder kan waarderen. maar inderdaad, als je op youtube zoekt naar benjamin de zoete kom je nog een aantal van dergelijke filmpjes tegen.
 4. Bijbellezen nog nooit zo simpel geweest! dit is de extra speciale Frans Bauer bijbel!
 5. martin

  new kids refo!

  Het laatste deel in de NewKids trilogie. Trek je geitenwollensokken maar aan en maak je klaar voor de refolutie!
 6. hoi venus, ik weet niet of het ook voor jou gaat werken, heb het nl zelf verder nog niet getest maar ik kwam net de volgende link tegen; http://www.spot-net.nl/forums/viewtopic.php?f=36&t=4562 misschien dat je er iets aan hebt. succes martin
 7. ha, dan ben ik over 3 dagen al weer 5 jaar lid! als ik me niet vergis was ik nr 13 en heb er beslist geen spijt van.
 8. beste mensen, we hebben al eerder een dergelijk topic gehad maar ik wil nu weer een nieuwe opstarten. aangezien we deze maand 5 jaar bestaan ben ik benieuwd of jullie ideeën hebben hoe we dit forum nog beter / leuker / aantrekkelijker kunnen maken. gezien ons 5 jarig bestaan wil ik voor het beste idee een maand gratis payserver uitloven!
 9. let alleen wel goed op; het bestand staat in de map programdata, niet in program files. het gaat om een verborgen map die je eerst zichtbaar moet maken. ook oppassen met het volgende stukje; '<GlobalFilter></GlobalFilter>' dat staat standaard verdeeld over twee aparte regels, uiteindelijk moet dat op een regel komen te staan. succes
 10. ik kwam het volgende stukje tegen op het forum van spotnet. lijkt me een nuttige tip; Spotnet zonder erotiek # ↑ Wil je geen pornografie in Spotnet 1.7x? Dan moet je de volgende stappen uitvoeren: 1. Open settings.xml in Kladblok. Het bestand staat in het het Spotnet-mapje, en dat staat voor Windows XP in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Spotnet en voor Windows 7 in C:\ProgramData\Spotnet. Zie de eerste spoiler in dit bericht hoe je deze mappen zichtbaar maakt. 2. Zoek naar '<GlobalFilter></GlobalFilter>' 3. Plaats tussen <GlobalFilter></GlobalFilter> de volgende code: Code: Selecteer alles <![CDATA[Cat <> 9]]> 4. Als je dit gedaan hebt staat er: Code: Selecteer alles <GlobalFilter><![CDATA[Cat <> 9]]></GlobalFilter> 5. Sla het settings.xml bestand op Als het goed is, wist Spotnet nu automatisch alle erotiek. Wanneer er toch erotiek in Spotnet staat, heeft de spotter verkeerde informatie gegeven. Hier valt helaas weinig aan te doen.
 11. martin

  Jehova's getuigen.

  hoi herrie, zwaar onderwerp! ik heb me hier in het verleden als eens eerder over gebogen. zeker, zij staan ergens voor dat mogen we ze nageven. ook bewonder ik zeker hun doorzettingsvermogen en inzet. echter, kortgezegd is kern van het christelijk geloof is dat Jezus Christus gestorven is aan het kruis voor onze zonden en dat de gelovige door Zijn bloed vrij tot God mag gaan. ook kunnen wij onze verlossing niet zelf verdienen door goede daden of door regelmatig huis aan huis te evangeliseren zoals zij doen, dat is slechts genade. daar ligt in mijn ogen nu net het probleem, Jehova's getuigen geloven niet dat Jezus de Zoon van God is en daardoor dus ook niet voor onze zonden is gestorven. daar kunnen we natuurlijk nog veel verder over uitweiden maar voor wie dat laatste niet geloofd is denk ik geen christen. dan nog een klein dingetje, ik heb dit een keertje van een voorganger gehoord en wil me daar graag bij aansluiten. er staat geschreven in Handelingen 1:8 "Gij zult mijn getuigen zijn" dus eenieder die dat geloofd en naleeft mag zichzelf een Jehova's getuige noemen. daarvoor hoef je je dus niet bij het wachttoren genootschap aan te sluiten (hetzelfde geld natuurlijk ook voor de volgende termen, hervormd en gereformeerd, als het goed is geld dat natuurlijk elke christen)
 12. hey david, goede reis ik ga zeker je blog in de gaten houden! martin
 13. we zullen zien wat er gaat gebeuren. in elk geval zullen we het niet zomaar opgeven. bovendien heb ik begrepen dat niet alle fora zich zomaar zullen overgeven, denk dan aan bv spotnet wat net nieuw is en voor zover ik begrepen heb is dat ook niet zomaar uit de lucht te halen. daarnaast kwam ik net het volgende mailtje tegen in mijn mailbox zij gooien juist de registratie weer open; Beste leden, vrienden, vriendinnen en bekenden, Momenteel is heel usenet in rep en roer. FTD gaat offline en ook DBP, FTN, Nzbkingdom en vele vele anderen gaan helaas op zwart. Wij van Twinkle4you willen jullie graag tegemoet komen en hebben besloten om nog één keer de registratie open te zetten. Dit is dus de kans om vrienden vriendinnen en kennissen alsnog lid te laten worden van onze o zo gezellige site. Let op!!! dit is wel de aller aller allerlaatste keer dat we jullie allen en ook nieuwe leden de kans geven alsnog lid te worden!! Om iedereen nog een kans te geven hebben we besloten om t/m zondagavond 20 februari open te staan voor nieuwe leden. Daarna gaan we voor eens en voor altijd op slot! Aangezien ook wij ons moeten aanpassen hebben we besloten om de verzoek-rubriek te sluiten. Verzoekjes blijven uiteraard wel mogelijk maar dan graag via een pm aan een van onze staffleden. Verder zullen wij geen r e f e r e n t i e s meer geven. Jullie zijn gewend dat na de hidden content de r e f e r e n t i e zal worden weergegeven. Om het niet al te moeilijk te maken vervangen wij in de hidden content voortaan het woordje r e f e r e n t i e in “gezien op internet”, simpel toch?? Verder staan wij volledig achter de actie van onze goede vrienden piratesplanet namelijk deze: We willen1 maart 2011 a.s. uit roepen tot boycotdag van de MultiMedia! Op die dag kopen wij, en hopelijk jullie, geen CD's, DVD's, Games en welke ander soort Multimedia? Gewoon eens een dag overslaan, laat ze gewoon eens weten dat ook wij machten hebben om te kunnen aanpakken. Weet je wat de consequenties zijn voor een bedrijf als ze een dag een duidelijk mindere omzet heeft. Hoeveel onrust dat brengt, en vooral als we dat misschien wel kunnen gaan herhalen, elke 1e van de maand. Dus doe mee, stuur dit bericht door aan iedereen die je kent! Leg die MultiMedia zo plat dat na een paar keer volhouden winkels dicht gaan, managers ontslagen worden en uiteindelijk bepaalde organisaties van een dubieus karakter opgeheven kunnen worden omdat hun acties de plank misslaan, uiteindelijk. Maar dit kan alleen als WIJ samen, iedereen in Nederland, de handen in een slaan. Laat het principe van die landen waar nu onvrede is een voorbeeld zijn. Volharden, wij kunnen dat ook. JA DAT KUNNEN WIJ; 1 MAART 2011 BOYCOTDAG MULTIMEDIA WIJ KOPEN GEEN CD'S, DVD'S, GAMES EN ANDERE ZAKEN! Stuur door, stuur door! Met vriendelijke groeten, Team Twinkle4you
 14. ik heb een aantal jaar geleden zelf met deze doelgroep gewerkt, echt heel boeiend. ik mocht ooit zelf ook eens iemand leiden naar de victory outreach in rotterdam. was echt een mooie ervaring om te spreken met de mensen daar en te zien welke wonderen Hij bij hen doet. vanwege mijn studie heb ik vorig jaar in mijn scriptie geschreven dat Jezus in zijn tijd omging met de hoeren en tollenaars en dat als Hij nu terug zou komen hij zou zien dat oa de tollenaars nu gewone ambtenaren zijn geworden en dat hij daarom dan nu om zou gaan met de zwervers en verslaafden. mooi dat jij je ook voor hen inzet. ik werk nu nog slechts zijdelings met deze doelgroep maar ervaar het werken met deze mensen zelf altijd als dat je dan heel dicht bij God mag verblijven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.