Spring naar bijdragen

Rontoorn

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Previous Fields

 • Kerk
  VEZ

Rontoorn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Ben gisteren geweest, was weer heerlijk. Volgend jaar maar eens op de camping gaan staan en misschien nog wat vrijwilligerswerk doen. Was weer een schrijnend tekort. Misschien eens voor anderen om daar ook eens over na te denken.
 2. Kan alleen maar zeggen dat ik er 4 dagen heen ben geweest. Ik wilde me laten verrassen. Nou dat is gebeurt. Ik weet wel dat er van de 100% wat er geboden werd, slechts 10% tot mijn verbeelding sprak. Ook ik had het gevoel nog erg klein te zijn in mijn geloof, maar misschien is dat wel juist de opzet. En inderdaad, geef, geef, geef! Ik ben echt niet zuinig, maar ik wil wel dat het op plekken komt die ik een warm hart toedraag. Genoeg zendelingen in onze eigen gemeente. Heeel erg radicaal, en weinig ruimte voor zelfontplooing. Beste spreker van het hele evenement, Jan-Sjoerd Pasterkamp. Deze man heeft mij echt geraakt op sommige momenten, lekkere nieuwe en frisse kijk op dingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.