Spring naar bijdragen

Da System Check

Moderators
 • Aantal bijdragen

  518
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Da System Check last won the day on 8 juni 2014

Da System Check had the most liked content!

1 Volger

Over Da System Check

 • Verjaardag 20-02-1979

Previous Fields

 • Kerk
  baptisten

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.syscheck.nl
 • ICQ
  0
 • Skype
  syscheck

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Marknesse

Recente profielbezoeken

2.858 profielweergaven

Da System Check's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Toch even nog bumpen: 'k gebruik de gadget nog steeds in W10 Creators Update Fall 2017. Ook al heb ik ook de Tunein App uit de Store in gebruik, de gadget heeft nog steeds m'n voorkeur...
 2. Doe wel even een nieuwe link; de link verwijst nu nog naar de oude .gadget file.
 3. 7 jaar DJ-activiteiten zijn voorbij gevlogen, het is genoeg geweest. Voor de liefhebbers van dance, house, dubstep, trance en alles daartussenin, kan ik in ieder geval vertellen dat de sets die beschikbaar zijn en op radio geplubliceerd zijn of live opgenomen zijn terug te vinden zijn op m'n website. Het verhaal achter het stoppen: http://www.syscheck.nl/shifting-perspective/ Voor vele uren luisterplezier (om te downloaden) : http://www.syscheck.nl/downloads/ Voor wie liever streaming luistert: https://www.mixcloud.com/syscheck/ Op de Mixcloud pagina staat tevens FTP #31, die voor mij wat diepgaandere betekenis had. Een download daarvan heb ik nog niet beschikbaar gemaakt. https://www.mixcloud.com/syscheck/ftp-31-you-dont-have-to-walk-alone-through-the-valley/ Voor videoliefhebbers; ik heb afgelopen zomer in België een laatste optreden gehad, waarbij ik veel visualizers gebruikt heb. Klaarblijkelijk waren een aantal ruimdenkende kerken erg enthousiast om een aantal van de videos te gebruiken in jongerendiensten. Daarom deel ik hier een -geheime- youtube link. Download linkjes in 720p of 1080p zijn op aanvraag verkrijgbaar (of gebruik andere downloadmogelijkheden ;-) ) Ik hoop dat er in Nederland ooit een nieuwe christelijke DJ op staat, die dezelfde normen durft aan te houden: mixsets maken en live performen met voor 99% materiaal van christelijke bodem. Ik ben er vooral het afgelopen jaar achter gekomen dat de meeste christelijke DJ's namelijk liever voor de naamsbekendheid gaan en daardoor veel water bij de wijn doen. 'k Hoop dat het materiaal dat ik online heb staan tot zegen en creativiteit van anderen mag zijn! Peace, DJ SYSCheck
 4. Als DJ voor de dance, house, trance, dubstep van christelijke makelaardij is het misschien een idee om Godsdj's als radiostation toe te voegen? Contact voor overleg/toestemming :https://www.facebook.com/nate.carlisle.77 Indien van toepassing; geef aan dat jullie referentie DJ SYSCheck is... (that was me)
 5. Te gek voor woorden; super! Ik gebruik sinds W8.1 (en W10 inmiddels) geen Sidebars meer, maar verdullieke, die van jullie werkt gewoon. I--DE----AAAAAAAL !
 6. Kleine update: Inmiddels ben ik te boeken via Cbooking, en ben ik helemaal heppy-de-peppie om te kunnen zeggen dat ik in 2015 meerdere keren heb kunnen optreden. 't christelijke DJ-wereldje is behoorlijk aan het groeien en ik ben blij da'k de boot op tijd gevonden had... Ook in 2016 heb ik weer meerdere optredens gepland staan: YEAH! De Mixcloud pagina hou ik nog steeds met regelmaat bij om nieuwe muziek in een mix op de kaart te zetten.
 7. D'r is een nieuwe website gekomen, getiteld "Radio Adullam". De site draait om radioprogramma's van begin jaren 90 die -in het nederlands- uitgezonden werden op de Nederlandse Antillen o.a. bij Trans World Radio. Momenteel wordt alles gedigitaliseerd en zijn er bijna dagelijks aanvullingen op diverse thema's. De meeste programma's zijn te downloaden of direct te beluisteren. Programma's zijn allemaal korter dan een kwartier, ideaal om even naar te luisteren als korte overdenking. De verwachting is dat eind 2014 er voor jong en oud erg divers materiaal te vinden is. Check it out: http://www.radioadullam.nl
 8. Hey daar! Inmiddels mag ik genieten van een uitgebreide kennissen-groep christelijke producers binnen het dansbare muziekgenre. En vers van de pers; vannacht gelanceerd; de nieuwe track & video "Let it be known" voor de Life@Opwekking 17 cd van dit jaar! Geproduceerd door DJ Flubbel en Matthew J. Bentley. https://www.facebook.com/djflubbel & https://www.facebook.com/matthewjbentley Voor geval je de nieuwste cd van DJ Flubbel gemist hebt, afgelopen jaar hebben ze een nieuwe uitgebracht, hier nog een track daarvan: Ik heb -met toestemming van DJ Flubbel & Matthew J. Bentley een complete mix gemaakt van hun nummers: http://www.mixcloud.com/syscheck/for-the-people-23-christian-house-mixed-by-dj-syscheck/ Mocht je graag op de hoogte blijven van meer dansbare christelijke muziek, neem dan eens een kijkje in deze Facebookgroepen: Christian Soundclouders: https://www.facebook.com/groups/258572884220207/ Christian Electronic Music: https://www.facebook.com/groups/christianelectronicmusic/ en The Best Christian Electronic Dancemusic: https://www.facebook.com/groups/musicaelectonicacristiana777/ ENJOY!
 9. Weinig reacties inderdaad, blijkbaar zijn d'r niet zoveel dance/trance/dubstep/house luisteraars... Overigens; inmiddels heb ik een officiëel radioprogramma tegenwoordig op VeluweFM.
 10. Da System Check

  FTP on air

  Ik zag dat 't al weer bijna een jaar geleden is dat ik melding maakte van de "For The People" mixsets. Inmiddels kan ik melden dat "FTP" na zo'n 27 afleveringen op Mixcloud en een aantal vrienden op Facebook erbij te hebben, begonnen is als radioshow op het radiostation Veluwe FM. Daarnaast worden de programma's voortaan in Griekenland, Rusland, Amerika, en Engeland gebruikt als 'opvulling' bij diverse lokale radiostations. Mocht je dus van christelijke dance/trance/house en dubstep houden, dan kun bij m'n vorige bericht kijken voor verdere info en linkjes
 11. Sinds vorig jaar ben ik m'n lol gaan beleven in een nieuwe hobby: mixen (en remixen). Om heel eerlijk te zijn zie ik enkel nog DJ CMD remix-materiaal online zetten, waardoor christelijke dance niet echt doorbreekt in NL. (En DJ CMD zit in Portugal) Het schijnt in 't publiek leuk te vallen en als ik ooit nog eens de kans krijg, dan wil ik nog wel eens ergens live aan de gang, maar voor het zover komt zal de meerderheid van het publiek het moeten kunnen waarderen, want: Dance, Trance en Dubstep zijn muziekstijlen die in gospel-nederland nog zo onbekend zijn! (nou ja, DJ Tony Foxx is dan wel weer wat bekend natuurlijk en de meeste van julie kennen Andy Hunter wellicht) Het afgelopen jaar ben ik driftig bezig geweest om te zoeken naar christelijke DJ's en producers die zich focussen op CEDM (Christian Electronic Dance Music). En zo langzamertijd is het tijd om het te gaan delen; onder de noemer DJ SYSCheck. Voor wie nieuwsgierig is naar de mixsets, luister eens op: http://www.mixcloud.com/syscheck Voor wie van wat testjes houdt en hersenspinsels luister ook eens op: http://www.soundcloud.com/syscheck Bij voldoende reacties op deze post op het forum, ga ik de moeite doen om de mixjes te spotten op Usenet.
 12. Op 8 September 2012 wordt er een christelijk dance event gehouden in Franeker (Friesland). Wie zin heeft om een kijkje te komen nemen, is natuurlijk van harte welkom! Wordt georganiseerd door de Levend Woord Gemeente. Ik mag me uitleven als DJ. Zie poster voor meer info!
 13. 8 September ga ik een dance-event voorzien van 4 uur gospel-dance/trance/dubstep. Voor die tijd blijf ik lekker oefenen. Een remix-set heb ik voor de verandering een beetje visueel vorm gegeven: Dit is overigens live gemixt, zodat je ook kan zien wat er mis gaat ;-)
 14. Da System Check

  Dans voor de Heer!

  Voor de geïnteresseerden van christelijke dance/trance: In mei heb ik een eerste radioprogramma mogen voor zien van zo'n 3 uur live-mixen. Het resultaat (de radiouitzending) is hier te beluisteren: http://www.syscheck.nl/2012/05/dans-voor-de-heer/ Ergens in de zomer heb ik het genoegen om een drive-in to mogen overladen met dergelijke muziek. Enjoy!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.