Spring naar bijdragen

Jammie

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jammie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik las op een website dat er een conferentie wordt georganiseerd met als titel 'Exploring the World' www.dcsconferences.com Wellicht wat voor mensen op dit forum.
  2. Stichting Creaton organiseert op 23 en 24 oktober samen met een aantal studenten het symposium ”R-Evolutie”, in het gebouw van evangelische school De Passie in Utrecht. Het congres beperkt zich tot de vakgebieden biologie en geologie. De organisatoren hopen met het congres inhoudelijk in te gaan op de nieuwste argumenten tegen evolutie: wat is de stand van zaken in de wetenschap over het ontstaan van leven? Hoe worden nieuwe feiten uit de genomica geïnterpreteerd? Is er een alternatief voor aardlagen, fossielen en dateringen? Sprekers zijn Nederlandse academici die werkzaam zijn aan universiteiten in binnen- en buitenland, onder wie dr. Han Zuilhof, hoogleraar biochemie aan Wageningen Universiteit; dr. Peter Borger, moleculair geneticus aan het universiteitshospitaal in Bazel; dr. Hans Degens, bioloog aan Manchester Metropolitan University en dr. Renata van der Weijden, die onlangs promoveerde in de geologie aan de Universiteit van Utrecht. Ook enkele studenten zullen een bijdrage leveren. Kleine aanvulling: Gelovigen en ongelovigen van harte welkom. Je kunt je aanmelden via www.r-evolutie.nl.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.