Spring naar bijdragen

Kendji

Members
 • Aantal bijdragen

  54
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ftd4christ.nl
 • ICQ
  0

Kendji's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Wij geloven: * Dat de de Bijbel, zowel het Oude als het nieuwe Testament het mondelinge geïnspireerde Woord van God is, onfeilbaar in de originele manuscripten en de hoogst verheven autoriteit inzake geloof en leven, geïnterpreteerd door de Heilige Geest aan iedere gelovige. * In de enige en levende God van Israël, eeuwig bestaande in drie personen in volmaakte eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest. * Dat de mens geschapen is naar het beeld van God, en toen hij zondigde, zowel lichamelijke als geestelijke dood opliep. Aldus werd de mens vervreemd van God, en was niet meer in staat door eigen toedoen uit deze zondige toestand te komen. * In de innerlijke verwording van de mens door de zondeval en daarom in de noodzaak van bekering en wedergeboorte door genade en door geloof alleen en in de eeuwige scheiding van God voor diegenen die uiteindelijk onbekeerlijk blijven. * In de maagdelijke geboorte, het zondeloos leven, de verzoenende dood, de overwinnende opstanding, de Hemelvaart en de voortdurende voorspraak van onze Heer Jezus Christus. * In rechtvaardiging en heiliging van de gelovige voor de troon van God door geloof in het volbrachte werk van Christus. * In de geestelijke bescherming van de gelovige die in Christus blijft. * In de doop in de Heilige Geest en de beschikbaarheid van de gaven van de Geest voor alle gelovigen. * In het heiligende werk van de Heilige Geest, door wiens inwonende kracht de gelovige in staat wordt gesteld een heilig leven te leiden en de vrucht van de Geest in zijn leven openbaar komt. * In de realiteit van het lichaam van Christus, bestaande uit alle wedergeboren en als zodanig levende gelovigen, ongeacht hun denominatie. * Dat wij vanuit de overwinning van Jezus aan het kruis en vanuit zijn opstanding een geestelijke strijd hebben te voeren tegen de duivel en zijn demonen. * In de persoonlijke en zichtbare wederkomst van de Heer Jezus Christus en de eeuwige gemeenschap met Hem voor alle wedergeboren gelovigen. * In het totale herstel van de gehele schepping. * In de persoonlijke lichamelijke terugkeer van de Here Jezus Christus om Israël en het Joodse volk te redden en Zijn duizendjarig rijk te vestigen op aarde om te regeren over deze aarde vanuit Jeruzalem en dat de verlosten met hem mee zullen regeren in hun opstandingslichaam voor duizend jaren.
 2. Wij geloven: * Dat de de Bijbel, zowel het Oude als het nieuwe Testament het mondelinge geïnspireerde Woord van God is, onfeilbaar in de originele manuscripten en de hoogst verheven autoriteit inzake geloof en leven, geïnterpreteerd door de Heilige Geest aan iedere gelovige. * In de enige en levende God van Israël, eeuwig bestaande in drie personen in volmaakte eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest. * Dat de mens geschapen is naar het beeld van God, en toen hij zondigde, zowel lichamelijke als geestelijke dood opliep. Aldus werd de mens vervreemd van God, en was niet meer in staat door eigen toedoen uit deze zondige toestand te komen. * In de innerlijke verwording van de mens door de zondeval en daarom in de noodzaak van bekering en wedergeboorte door genade en door geloof alleen en in de eeuwige scheiding van God voor diegenen die uiteindelijk onbekeerlijk blijven. * In de maagdelijke geboorte, het zondeloos leven, de verzoenende dood, de overwinnende opstanding, de Hemelvaart en de voortdurende voorspraak van onze Heer Jezus Christus. * In rechtvaardiging en heiliging van de gelovige voor de troon van God door geloof in het volbrachte werk van Christus. * In de geestelijke bescherming van de gelovige die in Christus blijft. * In de doop in de Heilige Geest en de beschikbaarheid van de gaven van de Geest voor alle gelovigen. * In het heiligende werk van de Heilige Geest, door wiens inwonende kracht de gelovige in staat wordt gesteld een heilig leven te leiden en de vrucht van de Geest in zijn leven openbaar komt. * In de realiteit van het lichaam van Christus, bestaande uit alle wedergeboren en als zodanig levende gelovigen, ongeacht hun denominatie. * Dat wij vanuit de overwinning van Jezus aan het kruis en vanuit zijn opstanding een geestelijke strijd hebben te voeren tegen de duivel en zijn demonen. * In de persoonlijke en zichtbare wederkomst van de Heer Jezus Christus en de eeuwige gemeenschap met Hem voor alle wedergeboren gelovigen. * In het totale herstel van de gehele schepping. * In de persoonlijke lichamelijke terugkeer van de Here Jezus Christus om Israël en het Joodse volk te redden en Zijn duizendjarig rijk te vestigen op aarde om te regeren over deze aarde vanuit Jeruzalem en dat de verlosten met hem mee zullen regeren in hun opstandingslichaam voor duizend jaren.
 3. Ik denk dat ik nog wel een cd van Paul Wilbur ga kopen, die heeft ook mooie covers
 4. Post hier de titel van je laatst gekochte cd. Ik trap maar weer af The Watchman - Paul Wilbur http://www.gospel.nl/details.php?artikelID=9058 Het is echt een hele mooie cd!
 5. Wij geloven: * Dat de de Bijbel, zowel het Oude als het nieuwe Testament het mondelinge geïnspireerde Woord van God is, onfeilbaar in de originele manuscripten en de hoogst verheven autoriteit inzake geloof en leven, geïnterpreteerd door de Heilige Geest aan iedere gelovige. * In de enige en levende God van Israël, eeuwig bestaande in drie personen in volmaakte eenheid: Vader, Zoon en Heilige Geest. * Dat de mens geschapen is naar het beeld van God, en toen hij zondigde, zowel lichamelijke als geestelijke dood opliep. Aldus werd de mens vervreemd van God, en was niet meer in staat door eigen toedoen uit deze zondige toestand te komen. * In de innerlijke verwording van de mens door de zondeval en daarom in de noodzaak van bekering en wedergeboorte door genade en door geloof alleen en in de eeuwige scheiding van God voor diegenen die uiteindelijk onbekeerlijk blijven. * In de maagdelijke geboorte, het zondeloos leven, de verzoenende dood, de overwinnende opstanding, de Hemelvaart en de voortdurende voorspraak van onze Heer Jezus Christus. * In rechtvaardiging en heiliging van de gelovige voor de troon van God door geloof in het volbrachte werk van Christus. * In de geestelijke bescherming van de gelovige die in Christus blijft. * In de doop in de Heilige Geest en de beschikbaarheid van de gaven van de Geest voor alle gelovigen. * In het heiligende werk van de Heilige Geest, door wiens inwonende kracht de gelovige in staat wordt gesteld een heilig leven te leiden en de vrucht van de Geest in zijn leven openbaar komt. * In de realiteit van het lichaam van Christus, bestaande uit alle wedergeboren en als zodanig levende gelovigen, ongeacht hun denominatie. * Dat wij vanuit de overwinning van Jezus aan het kruis en vanuit zijn opstanding een geestelijke strijd hebben te voeren tegen de duivel en zijn demonen. * In de persoonlijke en zichtbare wederkomst van de Heer Jezus Christus en de eeuwige gemeenschap met Hem voor alle wedergeboren gelovigen. * In het totale herstel van de gehele schepping. * In de persoonlijke lichamelijke terugkeer van de Here Jezus Christus om Israël en het Joodse volk te redden en Zijn duizendjarig rijk te vestigen op aarde om te regeren over deze aarde vanuit Jeruzalem en dat de verlosten met hem mee zullen regeren in hun opstandingslichaam voor duizend jaren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.