Spring naar bijdragen

WhiteWings

Members
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

WhiteWings last won the day on 15 juli 2014

WhiteWings had the most liked content!

WhiteWings's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Waardering in de gemeenschap

 1. WhiteWings

  Does God exist?

  Ik ga over ongeveer een half uur starten met uploaden. Gaat wel tot morgen middag duren met mijn upload snelheid. Zie verder de download sectie.
 2. Bedankt voor een goede reactie op mijn foute post. I was het woordje "niet" vergeten in mijn post. (is nu aangepast) Dus de vraag is dus eigenlijk welke groepen hebben andere dingen dan muziek? Software, boeken, films, docus, etc.
 3. Is er ook een Christelijke groep voor andere dingen dan muziek? Die muziek heeft niet zo mijn interesse om het zacht uit te drukken :-)
 4. Ik heb een site gevonden waarvan de eigenaar zegt 1 v/d 2 getuigen te zijn. Jezus komt terug op 29 September 2011. http://www.ftd4christ.nl/forum/index.php?showtopic=599 Zin of onzin....? Ik weet het niet. Er zijn heel veel valse boodschappers dus een grote kans dat het een charlatan is. Anderzijds Jezus was ook een charlatan volgens de meeste van zijn tijdgenoten..... Persoonlijk denk ik dat de datum vrij exact vast te stellen is met een juiste kalender. Creatie duurde 6+1=7 dagen "1000 jaar is als 1 dag voor God." Vraag me niet dit gevoel te onderbouwen met versen.... 6*1000=6000 jaar werken (lees de zaak verprutsen en oorlog voeren) 1*1000=1000 jaar het koninkrijk van Christus. Vrede=rust. God is almachtig dus creatie in een nano seconde was ook mogelijk. Rust heeft Hij niet nodig, dus de rustdag is ook onzin. Het is dus een soort les/boodschap/hint. Volgens mij bovengenoemde boodschap... Volgens de Hebreewse kalender zijn we nu in het jaar 5768 na creatie. Volgens andere berekeningen zijn we al bij de 6000 jaar.
 5. Klassieke muziek. Veel Metal fans 'hebben iets met' klassieke muziek. Ik luister naar heel veel soorten metal. Ook de extreme zoals Slayer. Morbid Angel en Sepultura. Maar dat ie meestal 'effe luisteren' Het heeft wel iets; maar teveel ram werk. Ik ben een ouwe lul (ongeveer even oud als Martin...) en geef de voorkeur aan de wat oudere metal. Mijn absolute favoriet is Iron Maiden. Maar ook AC/DC, DIO, Saxon etc Vooral bij Iron Maiden hoor ik die 'stemmen' in de intrumentale delen en de complexere structuren. Weinigen staan op dat hoge niveau. Niet raar overigens van muzikant is een beroep. En veel beroepen gaan van LBO t/m Uni niveau. Ik hoor graag van goede Christelijke bands. Maar ik ben nogal kieskeurig.....
 6. Ik geloof dat God de orginele Bijbel geinspireerd heeft. Maar niet dat Hij 'de Bijbel' in zijn algemeenheid geinspireerd heeft. Er zitten namelijk (te veel) verschillen in de vertalingen. Extreem gesproken als er 1 woordje fout staat in de Bijbel is het niet meer het woord van God maar van een mens. Voorbeeldje De uitgever van NIV publiseert ook porno boekjes en satanishe bijbels. Admins/mods als deze thread niet voor dit soort discussie bedoelt is gewoon op de deleteknop drukken
 7. Ik luister ook naar Metal. Zelfs met engelen.... Maar ofdat Morbid Angel de Christelijk is.... Het probleem, in ieder geval mijn probleem, is dat nog nooit muziek met enige diepgang gevonden heb buiten metal. (MA is daar overigens geen voorbeeld van) Bij de meeste muziek heb ik het idee dat de instrumenten niet bij de znager horen. Waar ik van hou is dat bv het gitaarspel haast hetzelfde 'zingt' als de vocalist. Vocals & intrumentals zijn een twee eenheid. Een goed nummer klinkt vaak slecht bij de eerste luisterbeurt. Na een paar keer luisteren begin je steeds meer complexe 'verhaallijnen' te ontdekken. Bij veel bands ontbreekt ook iedere vorm van passie. Ik pretendeer niet alle Christelijk bands geluisterd te hebben, verre van dat zelfs, verder dan 'een redelijke amateur' heb ik nog nooit mogen beleven.
 8. Dat klopt Ladybrain. Het rare aan die berekening is dat het inderdaad vast zit aan maanstanden. Vier jij jouw verjaardag ook in relatie tot de maanstanden op gewoon elk jaar op bv 10 Mei. Overigens zijn de Joodse maanden maancycli en ook daar verschuiven de feestdagen zoals bij 'ons'. Dus de Pasha als uitgangspunt gebruiken is ook niet perfect; maar het is minder willekeurig. Vrijdag is overigens wel de juiste dag. Pasha in het jaar 33 viel inderdaad op vrijdag. (de heidense feesten) Kerst en Oud en Nieuw vieren we ook op vaste dagen die niet aan maanstanden gerelateerd zijn. Voor mij persoonlijk is dat de beste oplossing. Uiteraard is het herdenken op zich belangrijker dan de exacte dag.
 9. Hi Martin, Het is me gelukt om een stuk of 10 posts te maken. Ik heb ze ook op dit forum geplaatst. Ik gebruik Camelssystem. Simpel in gebruik. Dus probleem opgelost.
 10. WhiteWings

  Does God exist?

  http://video.google.com/videoplay?docid=8810338236054922062 24 filmpjes in deze fantastische serie. Geen ondertiteling. Ik heb deze filmpjes op DVD staan. De kwaliteit van die DVD is minder dan DVD kwaliteit maar beter dan de YouTube kwaliteit. Bij interesse ga ik deze uploaden en dan mag ieman 'm spotten en elders aanmelden...
 11. WhiteWings

  eweka

  Dat klopt niet (meer). http://www.eweka.nl/nl/usenet_toegang/specificaties/ Max. 20Mbit dus. Ik meen ergens gelezen te hebben dat iedere thread gecapped is op 350Kbyte/s wat uit zou komen op 28Mbit Maar daar kan ik geen bewijs van vinden. Verder een prima bedrijf dat precies levert wat ze adverteren!
 12. "Ik zou zeggen: brand los" He! Wil je dat nooooit meer zeggen. We zijn juist op dit forum om niet te branden! Ik kan niet zeggen dat ik een grote collectie Christelijk materiaal heb. Toch wil ik wel helpen met verzoekjes en heruploads. Daarom ben ik op zoek naar een post handleiding voor peanut-brains. (ik gebruik Newsleecher en Eweka)
 13. Vieren we Goede Vrijdag en Pasen op de juiste dag? Eerst wat linkjes. Heel wat leeswerk maar ik neem aan dat je wel wat onderbouwing voor mijn claim wilt hebben http://fp.thebeers.f9.co.uk/holyweek.htm http://focusonjerusalem.com/thedayJesusdied.html http://www.mechon-mamre.org/jewfaq/calendar.htm http://www.av1611.org/kjv/easter.html Het feest van de Ongegiste broden: Numbers 9:11 11 The fourteenth day of the second month at even they shall keep it, and eat it with unleavened bread and bitter herbs. SVV Numbers 9:11 In de tweede maand, op den veertienden dag, tussen de twee avonden, zullen zij dat houden; met ongezuurde broden en bittere saus zullen zij dat eten. Jesus is de 14de Nisan gekruisigd en overleden. Goede Vrijdag. Jesus is de 17de Nisan uit het graf opgestaan. Pasen Het probleem is dat onze kalender anders is dat de Joodse kalender. En de berekening van 'onze Pasen' zit meer vast aan het heidense feest van Isthar de godin van vruchtbaarheid (eieren en konijnen) Download Joodse kalender software In die kalender kun je zien: 19 April Goede Vrijdag. 23 April Pasen. Een andere naam voor Nisan is Abib. Meaning: 1) fresh, young barley ears, barley 2) month of ear-forming, of greening of crop, of growing green Abib, month of exodus and passover (March or April) Ik kan het nu niet vinden maar die maand heeft veel belangrijke Bijbelse gebeurtenissen. Exodus, Passover (doden eerst geboren zonen) en de dood en opstanding van Jezus. Het is ook de maand dat de gewassen in bloei komen. Nieuw leven in de gewassen dus. De dag van de opstanding is ook de dag van het eerste fruit. De dood/opstanding van Jesus is ook een nieuw leven. Wedergeboorte. Toeval.....? Graag jullie reactie hierop. Geen boze reacties graag want dit is absoluut geen aanval op mensen die Pasen op de 'westerse' dag vieren...
 14. WhiteWings

  The Light of the World

  http://www.youtube.com/watch?v=FGPZgur2i6g...feature=related In totaal 10 filmpjes die je kunt downloaden met: http://keepvid.com/ Als er problemen zijn kan ik evt de filmpje op DVD formaat (proberen te) posten. Let wel de DVD is gewoon YouTube 'kwaliteit'
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.