Spring naar bijdragen

Sola Gratia

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Sola Gratia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Sola Gratia

  Miranda

  Heel veel sterkte toegewenst met dit zware verlies Henk. Ook ik zal deze omstandigheden in gebed opdragen aan de Heer en ik bid dat Zijn vrede en rust over je mag komen. Gods zegen. Jaap
 2. In het weekend van 5 t/m 7 november 2010 zal er voor de eerste maal in Nederland een Heart of Worship conferentie plaats gaan vinden. Deze conferentie wordt georganiseerd door Jaweh Ministries International en Your ID in Christ Ministries i.s.m. aanbiddingsleider Terry MacAlmon. The Heart of Worship Conferentie gaat over uw hart voor God en over Gods hart voor u, voor de mensen om u heen en voor uw land. Deze conferentie gaat niet over wie het organiseert of over hoe goed de aanbidding en de studies zijn, het gaat over wat God wil doen in en door uw leven en/of bediening. Wanneer u verlangt naar een nieuw werk van God in uw leven en wanneer u Hem wilt dienen met alles wat u heeft, dan is The Heart of Worship Conferentie de plaats waar u wilt zijn. Terry MacAlmon is een internationale aanbiddingsleider. Zijn muziek is echter met name bekend vanwege de enorme zalving die er van uit gaat. Vele malen heeft hij getuigenissen mogen horen van mensen die door God werden aangeraakt en genezen door zijn muziek heen. Wanneer mensen God gaan aanbidden in geest en in waarheid komen ze namelijk in contact met de Geneesheer zelf: Jezus Christus. Wij geloven dat de glorie en het VUUR van God zullen komen tijdens deze conferentie en dat het onze land zal veranderen. Wij kiezen ervoor om onze trots af te leggen en om onszelf te vernederen voor de Koning der koningen. Voor meer informatie over deze conferentie kunt u de officiƫle website bezoeken: Meer informatie? De officiele conferentie website vind u hier: http://heartofworship.jaweh.com Voor reserveringen gaat u naar: http://www.events4christ.nl http://www.youtube.com/watch?v=dlqF2UGjVzg&feature=player_embedded#! Adres: De Betteld Aaltenseweg 11 7021 HR Zelhem Natuurlijk kunnen jullie ook eerst met mij contact opnemen als er vragen zijn. Ik hoop jullie daar te mogen ontmoeten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.