Spring naar bijdragen

Kerst viering voor zwerver en verslaafden


Ichthus777

Recommended Posts

Heb gisteren mogen helpen in Arnhem. Victory Outreach Arnhem had gisteren in Arnhem midden in het centrum een grote zaal afgehuurd en daar werden de gasten ontvangen. Zij werden met busjes opgehaald uit Deventer, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem zelf. Wat een geweldige visie heeft pastor Wilfred!!! Wij gaan 1keer per jaar helpen ( uit Deventer)De gasten kregen een 5 gangen diner en daarna mogen ze kleding uitzoeken en aan het einde ook nog een kerst pakket mee. Er waren getuigenissen van Gods grote wonderen en verder muziek uit Zwolle, Rotterdam, Deventer..... Echt een hele gezegende dag. Het is als Christen goed om er ook in te wandelen en de armen een geweldige dag te geven en hen te dienen. Velen werden door God aan geraakt en werd er voor gebeden.Zij waren erg dankbaar en stonden open.....! Ga de wereld in en verkondig het evangelie, dat is de opdracht die we hebben gekregen van God. Helaas probeert satan de gemeente van Jezus Christus bezig te houden in de kerk of van de ene conferentie naar de andere. Maar zodra een kind van God buiten de gemeente beweegt......Trap niet in de leugens van de tegenstander en toets je zelf naar het woord van God. Jesus komt zeer spoedig, laten we zielen winnen voor Jezus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb een aantal jaar geleden zelf met deze doelgroep gewerkt, echt heel boeiend. ik mocht ooit zelf ook eens iemand leiden naar de victory outreach in rotterdam. was echt een mooie ervaring om te spreken met de mensen daar en te zien welke wonderen Hij bij hen doet.

vanwege mijn studie heb ik vorig jaar in mijn scriptie geschreven dat Jezus in zijn tijd omging met de hoeren en tollenaars en dat als Hij nu terug zou komen hij zou zien dat oa de tollenaars nu gewone ambtenaren zijn geworden en dat hij daarom dan nu om zou gaan met de zwervers en verslaafden.

mooi dat jij je ook voor hen inzet. ik werk nu nog slechts zijdelings met deze doelgroep maar ervaar het werken met deze mensen zelf altijd als dat je dan heel dicht bij God mag verblijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ge├»ntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.