Spring naar bijdragen

Bidden voor bescherming voor uw kinderen! Waarom?


Eindtijd & Profetie
 Share

Recommended Posts

BID OM BESCHERMING VOOR UW KINDEREN!

http://www.youtube.com/watch?v=KWI1zIywMJ4&feature=plcp

Gepubliceerd op 2 jul 2012 door eindtijdspace

Een waarschuwing van de Here God: Bescherm uw kinderen tegen de occulte invloeden in deze eindtijd.

Lees Hebr. 9:27 / Deut. 18:10-15 / Hos. 4:6 / Psalm 19:9/ Ef. 6:12-18 / Joh. 3:17-21 / Matt. 10:26

Enkele belangrijke fragmenten:

Benjamin, zei de engel, als de kinderen naar school gaan, worden ze niet bedekt onder het Bloed van Jezus Christus. Deze ouders moeten leren, dat, voordat hun kinderen naar school gaan, ze samen bidden om bescherming, omdat vele scholen een bron van de duisternis zijn. Hun onderwijzeres gelooft in reïncarnatie en probeert het over te brengen.

Hebr. 8:27 En zoals het de mensen beschikt is, eenmaal te sterven en daarna het oordeel.

Ook legde men aan de 7 jarigen uit wat dierenriemtekens betekenen. Maar er werd niet verteld op deze christelijke school, helaas niet!, dat er juist tegen gewaarschuwd wordt.

Ook de New Age met zijn occultisme én de andere leringen kunnen alleen doordringen, indien de kennis van Gods Woord verloren is gegaan.

‘Mijn volk gaat ten onder door het gebrek aan kennis…’ Hosea 4:6

Het kind is gemakkelijk te beïnvloeden, omdat het nog niet kan relativeren. Ouders moeten ook nooit zomaar hun TV aandoen, want het Beest kwam tot leven, sprak de engel. De grote list is dat satan via de media, radio, TV, school… familie wil laten geloven dat Jezus Christus niet bestaat. Er zijn allerlei verlokkingen!

Het kind wordt vertrouwd gemaakt met de occulte wereld van sprookjes, demonen, bezweerders, zogenaamde goede geesten, feeën, heksen, Halloween.

Alert in deze eindtijd

Benjamin, gelovige ouders moeten alert zijn in deze eindtijd. Ze moeten waken over hun kinderen, ook over hoe men hun kind kleedt. Ik zeg u in de Naam van Jezus Christus, ik ben de bode engel Gods. Ik zeg u, leer uw kind uit de geschriften Gods, neem tijd! Bewapen uw kinderen.

‘Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. Neemt daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden. Stelt u dan op, uw lendenen omgord met de waarheid, bekleed met het pantser van de gerechtigheid, de voeten geschoeid met de bereidvaardigheid van het evangelie des vredes; neemt bij dit alles het schild van het geloof ter hand, waarmede gij al de brandende pijlen van de boze zult kunnen doven; en neemt de helm van het heil aan en het zwaard van de Geest, dat is het woord van God. En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakende met alle volharding en smeking voor alle heiligen…’ Efeze 6:12-18

Geef deze boodschap door!

Spreek over de gevaren van de wereld. Onderwijs aan ouders en wees een voorbeeld in uw doen en laten. Jezus zegt, ‘Laat de kinderen tot mij komen’.

Bevindt u zich in deze situatie?

God houdt van u en Hij wil u helpen; Zijn hulp is echt!

Benjamin, de ouders moeten -waar ze hun kinderen ook naar toe brengen- voor hen bidden en de bescherming en de bedekking in Jezus Christus meegeven. Geef deze belangrijke boodschap door.

‘Vreest hen dan niet, want er is niets bedekt, of het zal geopenbaard worden, en verborgen, of het zal bekend worden.’ Matt. 10:26

Shalom!

Meer video’s, ook in het Engels en Spaans, ga naar: http://www.youtube.com/user/eindtijdspace/videos

Bron: Eindtijd.startspot.nl

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en méér onthullende artikelen Facebook.com/Eindtijdnieuws

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren, bij gebruik van onze website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.